Niet alleen coaching binnen het bedrijf, maar ook relevante trainingen hebben ervoor gezorgd dat ik als consultant al erg gegroeid ben. Welke trainingen je gaat volgen wordt in samenspraak gedaan, waardoor je zelf mee je carrièrepad kan gaan sturen.

Isabelle Testimonial

In november 2015 ben ik als Junior Consultant gestart bij Methis Consulting. Ik herinner me dat ik toen op zoek was naar een job die me zou uitdagen en voldoening zou brengen, en dat in een bedrijf waar ik snel veel zou bijleren. Ik kan nu zeggen dat dat zeker het geval is!

Ik ben mogen starten op een project waar ik door andere Methis collega’s actief gecoacht werd. Dit was een enorm pluspunt voor me. Op korte tijd heb ik hierdoor erg veel bijgeleerd. Hierdoor merk je dat Methis zijn waarden niet enkel uitschrijft, maar ze ook werkelijk uitdraagt, iets wat me van bij het begin vertrouwen heeft gegeven in Methis als werkgever.

De bedrijfscultuur bij Methis is ook heel positief: de toegankelijkheid van het team tot het topmanagement (we zijn allemaal hetzelfde!), de manier waarop Methis ons betrekt via erg leuke maandelijkse activiteiten waardoor ik de rest van het team kan ontmoeten en beter leren kennen, communicatiesessies waarop de toekomstige projecten en bedrijfsresultaten worden meegedeeld.

“Methis hecht niet enkel belang aan zijn werknemers als individuen, maar ook aan Methis als een team. Dat merk je! Maandelijks komen we allemaal samen voor een fijne teambuilding of een interessante communicatiesessie.”

Ondertussen ben ik doorgegroeid tot manager en coach ik zelf jongere collega’s op het project waarop ik werk. Het is fijn te weten dat het gevoel van vertrouwen in twee richtingen werkt, en dat je de verantwoordelijkheid krijgt over zulke zaken.

Niet alleen coaching binnen het bedrijf, maar ook relevante trainingen hebben ervoor gezorgd dat ik als consultant al erg gegroeid ben. Welke trainingen je gaat volgen wordt in samenspraak gedaan, waardoor je zelf mee je carrièrepad kan gaan sturen.

Methis hecht niet enkel belang aan zijn werknemers als individuen, maar ook aan Methis als een team. Dat merk je! Maandelijks komen we allemaal samen voor een fijne teambuilding of een interessante communicatiesessie. Ook onze jaarlijkse skitrip mag hier niet ontbreken! Het zijn dit soort zaken die zorgen voor de goede sfeer die er leeft onder de collega’s, en die ervoor zorgt dat we een sterk team vormen.!

Top

Join us!

We are looking for graduates and experienced high-quality consultants for energy, utilities, public transport and aviation clients. Are you a talent in project management, business analysis, process management or change management? Do not hesitate to apply!

SEND YOUR CV AND MOTIVATION LETTER
careers@methisconsulting.com

SOCIAL MEDIA