Iedere consultant die start bij Methis krijgt een coach toegewezen. De coach helpt je op het vlak van ontwikkeling en met de taken bij de klant.

Anouk Testimonial

Een tijdje terug startte ik als Junior Consultant bij Methis Consulting. Wat mij al erg aansprak tijdens de sollicitatie was de open communicatie cultuur, het streven naar excellentie en de persoonlijke aandacht voor mijn ontwikkeling. Vanaf het moment dat ik startte op mijn eerste project merkte ik dat deze waarden niet alleen benoemd worden, maar ook echt nagestreefd door iedere collega.

Iedere consultant die start bij Methis krijgt een coach toegewezen. De coach helpt je op het vlak van ontwikkeling en met de taken bij de klant. Tijdens reguliere checkpoints bespreek je met je coach wat goed gaat en waar je tegenaan loopt. Dit heeft mij persoonlijk heel erg geholpen om te reflecteren op wat je aan het doen bent en hoe je bepaalde zaken beter kunt aanpakken. Verder hebben we met de collega’s die op andere projecten voor dezelfde klant werken ook reguliere status meetings. Op deze manier delen we ervaringen en best practices en helpen we elkaar als team om beter te presteren en zo leveren we extra added value” voor onze klanten. 

“Er is ruimte om intern mee te helpen aan verschillende taken. Zo hebben we bijvoorbeeld de Knowledge teams, het Methis in Action team, de wekelijkse nieuwsbrief en het marketing team.”

Naast de ontwikkeling bij de klant, is er bij Methis ook ruimte om jezelf te ontwikkelen door jaarlijkse externe trainingen. Welke training je volgt wordt in samenspraak besloten gebaseerd op je persoonlijke doelen en op wat een goede aanvulling is op je werk bij de klant.  

Verder is er binnen Methis ook ruimte om intern mee te helpen aan verschillende taken. Zo hebben we bijvoorbeeld de KX (Knowledge) teams die regelmatig sessies organiseren om relevante topics (methodologieën of marktontwikkelingen) met het volledige team te delen, het Methis in Action team wat maandelijks leuke events organiseert en een team dat zorgt voor de wekelijkse nieuwsbrief. Zelf ben ik binnen Methis onderdeel van het Marketing team, waarmee we als team onder andere verantwoordelijk zijn voor de social media content van Methis.  Naast een bijdrage leveren bij de klant is het op deze manier ook mogelijk om je steentje bij te dragen aan Methis zelf.  

Top

Join us!

We are looking for graduates and experienced high-quality consultants for energy, utilities, public transport and aviation clients. Are you a talent in project management, business analysis, process management or change management? Do not hesitate to apply!

SEND YOUR CV AND MOTIVATION LETTER
careers@methisconsulting.com

SOCIAL MEDIA