CaseSMART Prepayment Platform

SMART Prepayment Platform

In het kader van de prioritaire uitrol van slimme meters bij budgetmeter klanten, hadden Fluvius (Eandis, Infrax), Ores en Resa beslist om een SMART Prepayment platform aan te kopen en een pilootproject op te starten.

Begeleiding van de aankoop van het platform, project management en business analyse vanuit Atrias.”

Methis Consulting was verantwoordelijk voor verschillende activiteiten:

  • Opstellen van een uitgebreid lastenboek voor de aankoop van het SMART Prepayment Platform (PPP) en evaluatie van de ontvangen offertes.
  • Opstellen van de standaard marktprocessen (MIG) die zouden worden gebruikt voor de communicatie met het SMART Prepayment Platform.
  • Uitvoeren project management en business analyse vanuit Atrias en bewaken van de betrokkenheid en alignering van alle stakeholders.

Dit resulteerde in de aankoop van een SMART Prepayment platform dat aan alle vooropgestelde requirements voldeed alsook een tijdige start van het SMART PPP uitrolproject.

Top

Join us!

We are looking for graduates and experienced high-quality consultants for energy, utilities, public transport and aviation clients. Are you a talent in project management, business analysis, process management or change management? Do not hesitate to apply!

SEND YOUR CV AND MOTIVATION LETTER
careers@methisconsulting.com

SOCIAL MEDIA