We combineren de professionaliteit en structuur van een grote, internationale firma met de flexibiliteit en dynamiek van een kleine groep.

Hans Testimonial

Nadat ik een aantal jaar bij een heel groot consulting bedrijf had gewerkt, ben ik in 2011 gestart bij Methis Consulting. Ik begon als Senior Consultant, maar groeide ondertussen door naar een ervaren Director.

Enerzijds heb ik verschillende projecten afgewerkt waarin mijn verantwoordelijk over de jaren heen gegroeid is: in het begin meer als functioneel analist, nadien als track lead, en nu als projectleider van soms kleine en soms grotere projecten. Doorheen deze evolutie heb ik steevast geprobeerd contact te houden met de inhoud van het project.

Anderzijds maak ik ook deel uit van het managementteam, waar we de interne werking en organisatie van Methis Consulting bespreken en prioriteiten bepalen. Door hier samen over te kunnen denken, af en toe een recruteringsgesprek af te nemen, een aantal collega’s op hun projecten te coachen, etc. voel ik nog meer dat wat ik doe rechtstreeks meerwaarde heeft voor Methis.

“Ik hou van de open communicatie waar we niet alleen binnen Methis aan vasthouden, maar ook bij de klant.”

Er zijn drie hoofdredenen waarom ik heel graag deel uitmaak van het Methis-team.

Eerst en vooral het team zelf; al onze collega’s zijn uitermate gedreven en professioneel. Iedereen heeft zijn eigen unieke verhaal. We werken graag samen om een topresultaat af te leveren, maar amuseren ons ook altijd op onze maandelijkse fun events.

Ten tweede combineren we de professionaliteit en structuur van een grote, internationale firma met de flexibiliteit en dynamiek van een kleine groep. Dit zorgt ervoor dat iedereen zijn eigen steentje kan bijdragen en impact kan hebben op de manier waarop Methis werkt.

Tot slot hou ik van de open communicatie waar we niet alleen binnen Methis aan vasthouden, maar ook bij de klant. Op die manier fungeren we dikwijls als klankbord, wat onze samenwerking en klantrelatie steeds versterkt.

Top

Join us!

We are looking for graduates and experienced high-quality consultants for energy, utilities, public transport and aviation clients. Are you a talent in project management, business analysis, process management or change management? Do not hesitate to apply!

SEND YOUR CV AND MOTIVATION LETTER
careers@methisconsulting.com

SOCIAL MEDIA