We delen allemaal dezelfde motivatie, dezelfde professionaliteit, dezelfde wil om te groeien en kwalitatief hoogstaand werk te leveren, maar iedereen is uniek.

Hamza Testimonial

Ik ben mijn loopbaan begonnen bij Methis in 2016 en ik ben erg tevreden dat ik nu in dit team zit. Sinds ik hier aan de slag ben, merk ik dat Methis zorg draagt voor zijn werknemers: een ‘Buddy’ die ons begeleidt bij indiensttreding, individuele coaching op het veld, transparante communicatie en een team dat voor je open staat en naar je luistert. Dat bevordert in grote mate het uitwisselen van kennis en het feit dat je je goed voelt in je job, zowel bij de klant als intern.

De bedrijfscultuur bij Methis is ook heel positief: de toegankelijkheid van het team tot het topmanagement (we zijn allemaal hetzelfde!), de manier waarop Methis ons betrekt via erg leuke maandelijkse activiteiten waardoor ik de rest van het team kan ontmoeten en beter leren kennen, communicatiesessies waarop de toekomstige projecten en bedrijfsresultaten worden meegedeeld.

“Bij Methis staat de mens centraal en dat voel je gewoon!”

Ik wilde altijd al in een bedrijf werken waar ik mijn eigen loopbaan kan uitstippelen. Methis houdt rekening met mijn professionele doelstellingen via een opleidingsplan dat we samen opstellen. In de loop van het jaar vinden gesprekken plaats om die doelstellingen bij te sturen. Ik heb niet de indruk gehad dat ik een vooraf uitgestippelde weg moest volgen.

Bovendien delen we allemaal dezelfde motivatie, dezelfde professionaliteit, dezelfde wil om te groeien en kwalitatief hoogstaand werk te leveren, maar iedereen is uniek. Zo kon ik snel ervaring opdoen en tegelijk mezelf blijven. Onze mening telt en iedereen kan bijdragen tot de uitbouw van het bedrijf. Bij Methis staat de mens centraal en dat voel je gewoon!

Top

Join us!

We are looking for graduates and experienced high-quality consultants for energy, utilities, public transport and aviation clients. Are you a talent in project management, business analysis, process management or change management? Do not hesitate to apply!

SEND YOUR CV AND MOTIVATION LETTER
careers@methisconsulting.com

SOCIAL MEDIA