CaseImplementatie Connexo bij een Nederlandse netbeheerder

Implementatie Connexo bij een Nederlandse netbeheerder

Connexo is een platform voor netbeheerders om digitale meters te beheren. Dit start van device management tot datacollectie, databeheer en data-analyse. De klant implementeert Connexo als haar backbone voor het beheer (i.e. het uitlezen en beheren) van meer dan 5 miljoen slimme meters. De implementatie van Connexo dient ter vervanging van de Eiserver-applicatie en maakt de kernactiviteit van de netbeheerder toekomstbestendig.

“Vanuit Methis Consulting ondersteunen we de klant bij de implementatie van het Connexo product.”

Vanuit Methis Consulting ondersteunen we de klant bij de implementatie van het Connexo product. Concreet vervullen we het volgende rollen: project management, business analyse, functionele analyse en release coördinatie alsook testing. Vanuit deze posities is het essentieel dat we een brugfunctie vervullen tussen de business van de netbeheerder, de leverancier van de software en de systeemintegrator.

Top

Join us!

We are looking for graduates and experienced high-quality consultants for energy, utilities, public transport and aviation clients. Are you a talent in project management, business analysis, process management or change management? Do not hesitate to apply!

SEND YOUR CV AND MOTIVATION LETTER
careers@methisconsulting.com

SOCIAL MEDIA